Frequently Asked Questions

Is een reservering noodzakelijk?

Nee, reserveren is niet noodzakelijk: je bent altijd welkom tijdens onze openingstijden. Als je toch wilt reserveren is dit alleen mogelijk tot 22.00 uur. Om te reserveren geef je datum, tijdstip en aantal personen aan ons door via het contactformulier. Je krijgt vervolgens een bevestiging. Wees op tijd: als je langer dan 15 minuten na de gereserveerde tijd arriveert is de reservering niet meer geldig.

Kan ik een stoel op de eerste rij reserveren?

Een stoel reserveren is niet mogelijk; wij werken met vrije zitplaatsen, dus het is afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment.

Hoe maak ik een groepsreservering?

Neem contact op en vermeld de gewenste datum, tijd en het aantal personen. Houd er rekening mee dat reserveringen alleen worden aangenomen tot 22.00 uur. Voor een later tijdstip is een reservering niet mogelijk. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van de reservering. Kom op tijd: als je 15 minuten na de gereserveerde tijd arriveert, is de reservering vervallen.

Is er een speciale aanbieding voor vrijgezellenfeesten?

Ja, als de vrijgezel feestelijk gekleed is krijgt hij/zij gratis entree. De vrijgezel kan desgewenst ook uitgenodigd worden op het podium. Overleg met onze medewerkers bij de entree om dit te regelen.

Hoe laat begint de show?

Elke avond wordt een selectie van verschillende shows vertoond. Deze selectie wordt meerdere keren per avond herhaald. Je kunt op elk gewenst moment binnenkomen. Tussen twee shows word je naar een stoel verwezen en je mag zo lang blijven als je wilt.

Kan ik drankjes bestellen?

Jazeker, deze worden bij je gebracht door onze obers. Onze bar biedt een ruim assortiment met jouw favoriete (mix)drankjes. Koop een entreekaart inclusief twee drankjes. Als je een entreekaart zonder drankjes hebt besteld maar je wilt toch iets drinken, kun je een consumptiebon bij de kassa kopen.

Zijn de shows vrouw-vriendelijk?

Zeker, wij respecteren vrouwen!

Ik ben iets kwijtgeraakt, hebben jullie het gevonden?

Neem contact met ons op en we kijken het voor je na. Je kunt ook de volgende dag vlak voor openingstijd langskomen, dan kijken we voor je bij de gevonden voorwerpen.

Welk nummer werd gespeeld tijdens een bepaalde show?

Neem contact met ons op en beschrijf de show en het nummer; onze geluidstechnicus zal de muziek voor je opzoeken. Bekijk eerst eens deze afspeellijst, misschien staat er wel bij wat je zoekt!

Ik heb mijn entreekaart niet gebruikt, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Helaas is dit onmogelijk. Entreekaarten zijn een jaar geldig, wellicht kun je ze op een later tijdstip nog gebruiken.

Kan ik kaarten aan de deur kopen?

Jazeker, maar als je ze online koopt krijg je korting. Online tickets zijn zonder datum en tijd en hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Koop online tickets voor Casa Rosso.

Moet ik de online tickets printen of mag ik ze ook tonen op mijn mobiel?

Ja dat mag. Zorg ervoor dat de helderheid van jouw telefoon op het maximum staat zodat de barcode gescand kan worden.

Hoe lang zijn entreekaarten geldig?

Entreekaarten zijn zonder datum, voor eenmalig gebruik en zijn geldig tot 1 jaar na aankoop.

Zijn er vacatures bij Casa Rosso?

Er is altijd plaats voor artiesten (stellen en vrouwen) voor nieuwe shows. Daarnaast hebben wij regelmatig ervaren barkeepers nodig. Stuur ons jouw CV en motivatie. Artiesten worden verzocht om ook foto's en filmpjes te sturen. Vul het formulier in of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: de minimum leeftijd is 21 jaar en je moet in bezit zijn van een geldig paspoort of EU id-kaart.

Copyright © 2018 Janot Entertainment